Nybydal 9, Nyby mellem Fanø Bad og Rindby v/betonvejen, 6720 Fanø

Exclusivt nyopført luxus-fritidshus i træ/stråtag direkte til Torp Plantage på dejlige Fanø

Bemærk: Gennemsnitlig salgspris for arealer under tag er kun 4.850.000 : 165 eller 29.394 for dette splinternye luxus-sommerhus i gåafstand fra golfbaner, strand, supermarked og lige op til Nr Meldbjerg plantage med dens store bestand af råvildt.
118 kvm i stueetagen og 45 kvm på 1. sal, herudover 15 kvm isoleret opvarmet udestue, overdækket terrasse med udekøkken samt ca 10 kvm redskabsrum (arealer m/forbehold, BBR endnu ikke udstedt). Indeholder i stueetagen hall m/klinker, 2 store soveværelser med halvdøre mod øst og 2 skabe i hvert, installationsrum til varmeanlæg, stort badeværelse med spa, bruser, sauna, ophængt kloset, skabe og vask samt mekanisk udsugning. Kombineret opholdsstue og køkken med hvidt højglanslakeret Vordingborg-inventar og alt i hvidevarer, brændeovn, udgang til udestue og til vestvendt overdækket terrasse med vand og udekøkken, del af stuen er i 2 etager med spændende ovenlys og kontakt til 1. sals repos. Udestuen kan aflukkes, så man undgår opvarmning om vinteren, hvis der ikke er behov for denne.
1. sal rummer stort repos, bad med bruser og gulvvarme, stort soveværelse med indbyggede skabe mod øst og et dejligt børneværelse med indbyggede hylder og 2 alkover samt udgang til svalegang mod vest. I køkken og på 1. sal aflåst depotrum til brug for ejers personlige ting ved udlejning.
Forventet årlig lejeindtægt til ejer ca 160.000 med ejerbenyttelsesperiode og fremover op mod 200.000, hvis ejer ikke spærrer perioder til eget brug..
Besigtigelse kan ske på skiftedage (normalt lørdage) mellem 10 og 15 efter forudgående aftale med vort kontor 75 136300 - aften/weekend 24857612)