Industrivej 60, Nørremarken, 6760 Ribe

Fuldt udlejet afskrivningsberettiget forretningsejendom ved Hovedvej A11 i Ribe

Meget synlig salgsejendom fra 2005 opført i stort set vedligeholdelsesfrie materialer og med facade direkte til Hovedvej A 11 Ribe-Varde sælges. Ejendommen er fuldt udlejet til Blå Kort Danmark,d er har været lejer siden 01.04.2008, undervejs er lejen genforhandlet og ejendommens momsreguleringsforpligtelse er indløst af sælger, således at den a h t lejers viriksomhe dikke længere er omfattet af frivillig momsregistrering, hvorfor lejen ikke tillægges moms længere.
Ejendommen har et grundareal på 3.567 m2, heraf vej 234 m2 med en tilladt udnyttelsesgrad på 40%, så der kan bygges yderligere 640,20 m2 på grunden under iagttagelse af de betingelser, der fremgår af lokalplan, heerunder byggelinjer, byggefelter mv.
Materialer : Stålplader, plast-thermovinduer, eternittag, betongulv.
Hallen er søjlefri med 10 store facadevinduer, indgang sker fra den grusbelagte p-plads og i bagfacaden er der el-betjent alu-hejseport ca 4,5 m bred og ca 4,20 m høj.
Loftshøjde ca 5,5 m på midten og ca 2,5 m i siderne.
Troldtexlofter m/ovenlys, strålevarme (naturgas) i loftet.
Toiletter, personalerum m/tekøkken og lille depotrum er etableret, ellers er rummet kun opdelt med let skillevæg mellem lager og butiksdel.
Beliggende i fuldt udbygget erhvervsområde med flere store bilforretninger, Dansk Outlet, havecenter, Stor cykelforretning mv.
Velegnet til mange formål.