Solbakken 20, 6710 Esbjerg V

Rummelig, herskabelig storvilla i Gammel Sædding tæt på Esbjerg Strand - 6-7 soveværelser !

STORVILLA I 6710 ESBJERG LIGE VED DEN NYE LYSTBÅDEHAVN, DE 4 HVIDE MÆND OG ESBJERG STRAND MED KOMMENDE KUNSTIG Ø OG MANGE SPÆNDENDE AKTIVITETER PÅ VEJ SÆLGES TIL KUN 8.608 PR M2 !
203 kvm stueplan samt fuld kælder eller ialt 406 kvm får køber at boltre sig på - heraf 40 kvm integreret garage. Vinkelbygget af lokal bygmester til eget brug i 1971 i brune Flensborg-tegl med afvalmet tag. Beliggende på rolig sidevej til Sædding Strandvej tæt på De 4 hvide Mænd og Fiskeri- og Søfartsmuseet samt Esbjergs helt nye lystbådehavn ved Esbjerg Strand i bekvem gå-afstand.
Stueetagen består af rummelig hall med adgang til opholds- og spisestue 78 kvm med merbaugulv og forsænket pejseafdeling med muret pejs og udgang til flot, ugenert have samt køkken med spiseplads, lyst ALNO inventar og alt i hvidevarer, gæstetoilet, 5 gode soveværelser med indbyggede skabe samt bad med opvarmet marmorgulv, kar og bruser. Fra soveværelset direkte udgang til stor overdækket terrasse samt flot haveanlæg.
Kælderen har både udvendig og indvendig adgang og rummer ud over garagen stor gildestue/billardrum med muret pejs og merbaugulve, gæsteværelse med skabe, vinkælder, depotrum, teknikrum, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med toilet, bruser og sauna.
En villa, der byder på mange muligheder for den pladskrævende familie, mulighed for mindre erhverv/hjemmekontor og som giver masser af value for money og i et attraktivt og meget bynært, men absolut roligt kvarter.
Og haven, der lige nu står i fuldt flor, er simpelt hen et kapitel for sig selv - og includeret i den lave udbudspris !
BEMÆRK, AT GRUNDEN ER PÅ HELE 916 M2, SÅ BOLIGAREALET VIL KUNNE UDVIDES MED 71,8 M2 N- EVT I FORM AF 1. SAL MED TILHØRENDE TAGTERRASSE OG MÅSKE MULIGHED FOR HAVUDSIGT !

BEMÆRK SÆRLIGT DEN MEGET LAVE UDBUDSPRIS : KUN 8.608 PR M2 I SNIT OG AT DER UD OVER SOVEVÆRELSET ER 5 BØRNEVÆRELSER, DER KAN ØGES TIL 6 (3 I KÆLDER MED GODE LYSFORHOLD) !

Book en tid for en uforbindende fremvisning allerede i dag.

AFTEN OG WEEKEND KAN VI EVT TRÆFFES PÅ 0045 24857612