Se det digitale energimærke

Kystvejen 4, Fanø Vesterhavsbad

, 6720 Fanø

1 / 32
  • Ingen plantegning!
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
5.795.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 290.000
Brutto
i
26.963
Netto
i
22.507
Boligareal 449 m²
Kælderareal 82 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 1.362 m²
Værelser 11
Antal plan 4
Byggeår 1900
Sagsnummer 6156
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.071
Ejendomsværdiskat 1.808
Tømning af septictank 57
Vejvedligehold Kystvejen 145
Husforsikring 774
Ejerudgifter i alt 4.856

Villa Marie er opført i 1900 og har uafbrudt været i nuværende ejers families eje siden 1937 og fremstår udvendig i flot hvidpudset murværk med plast-thermorumder, skifertag, parkeringspladser og flere gode terasser samt lækroge, bl a en højt placeret udsigtsbænk, hvor solnedgangen over Vesterhavet kan nydes.
Adgang sker via det store flotte trapperum i vestgavlen og huset er specielt handicap-/ældrevenligt, fordi der her er etableret en el-betjent slidske helt til 2. sal, mens der på ydersiden af huset er etableret brand-flugtvej som en ekstra sikkerhed.
Lejligheden i stueetagen på 169 kvm er indrettet med : Rummelig spisestue med hyggelig karnap, soveværelse med håndvask, skab og tv, gæsteværelse med ekstra opredning, skabe og vask, hvidt spisekøkken m/alt i hvidevarer, spisekammer samt bagudgang, gæstetoilet, bad med vask og bruser, spa, motionsrum (kan evt ændres til værelse), rummelig opholdsstue, hvor et tidligere børneværelse i dag er tillagt, veranda-/havestue med god spiseplads for 6 personer.
Denne lejlighed har været udlejet og har indbragt ca 55.000 p a excl forbrug til ejer, heraf en ikke uvæsentlig del skattefrit ( (ca 21.400, sommerhusreglerne). Vi tror på et større lejepotentiale i ejendommen.
Lejligheden på 1. sal på 163 er indrettet med : Spisestue med repos, adgang til 2 store soveværelser med skabe, opholdsstue med veranda og altan, gæstetoilet, bad med siddekar og skab m/vask, spisekøkken (stort) m/alt i hårde hvidevarer , flot nyt badeværelse med gulvvarme, stor spa, skabe, brusenichè.
Denne lejlighed har været anvendt af ejer og har ikke været benyttet til udlejning.
Lejligheden på 2. sal på 117 m2 er indrettet med : Entré, gæstetoilet, bad m/Tylö sauna, brus, håndvask, skabe, el-vandvarmer, gæstetoilet, meget hyggeligt køkken med synlige spær og alt i hvidevarer, soveværelse med fransk altan, 2 gode værelser samt opholdsstue og her finder vi nok husets bedste udsigt.
Denne lejlighed har været udlejet og har indbragt ca 55.000 p a excl forbrug til ejer, heraf en ikke uvæsentlig del skattefrit (ca 21.400, sommerhusreglerne).
Bemærk at der er udsigt fra alle vestvendte rum over strand og hav og huset ligger meget ugenert med mange gode læ- og hyggekroge, således at det sagtens kan benyttes af 3 familier, der ferierer samtidig, uafhængigt af hinanden, ligesom 3 familier kan erhverve det og få hver sit skøde på hver sin ejerlejlighed og frit vælge, hvornår man vil sælge, om man vil udleje etc etc.
Der er op til flere af hinanden helt ugenerte terrasser og lækroge, sandkasse mv.
Herudover 82 kvm høj kælder med ud- og indvendig adgang, der rummer gang, installationsrum, stor sauna (der benyttes af lejligheden i stuen), systue og hobbyrum og herudover ikke udgravet krybekælder.
Desuden er der et mindre udvendigt redskabsrum på 5 kvm.
Ejendommen vil kunne udnyttes også til helårsbolig for ejere med over 1 års ejertid (nye regler) og som har passeret de 60 år, men Fanø kommune har herudover en praksis om normalt at godkende ansøgning om tilladelse til anvendelse som helårsbolig for op til 3 år ad gangen, forhør nærmere på kommunen herom.
Ejendommen har kun 2 km til velassorteret supermarked, der er åbent 363 dage om året og i Nordby (5 km) findes næsten alle typer forretninger, herunder èn af landets dygtigste slagtere, meget flot ny SuperBrugsen, mange hyggelige restauranter og i det hele taget et velfungerende handels- og kulturliv i èn af landets mindste selvstændige kommuner.
Området har fællesantenne og ejendommen er tilsluttet Nordby/Fanø Vesterhavsbads Antenneforening, offentlig kloak, fjernvarme, offentligt elnet samt helårsrenovation.
I området Fanø Vesterhavsbad findes flere restauranter, hvoraf en enkelt er åben hele året, der er gå-afstand (<250 m) til 18 hullers golfbane (Fanø Golflinks), minigolfanlæg, tennisbaner og der etableres museum i området med bl a rav, Fanø under 2. Verdenskrig mv.
Området har i ferie-perioder mange daglige bybusafgange til Nordby, Sønderho og færgen. Afstand til færgelejet i Nordby ca 5-6 km.
Ejendommen sælges kun samlet, men kan erhverves samlet af 3 individuelle ejere og er også velegnet til firmasommerhus, feriefond, pensionat o l.

Købesummen ønskes fordelt således :

Stuen 1.775.000
1. sal 2.245.000
2. sal 1.775.000 
kontakt
Kongensgade 34, 4.
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75 13 63 00
CVR nummer:
49351216
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning