Se det digitale energimærke

Sankt Annæ Plads 19B, 3. TH., Navigationsskolen

, 1250 København K

1 / 54
  • Ingen plantegning!
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
6.250.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 315.000
Brutto
i
27.862
Netto
i
23.638
Boligareal 101 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1898 /2006
Altan Ja
Elevator Ja
Sagsnummer 5404
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 644
Ejendomsværdiskat 3.058
Ejerforening 1.738
Rottebekæmpelse 14
Ejerudgifter i alt 5.454

Exclusiv ejerlejlighed (beboelse) Frederiksstaden

Virkelig flot indrettet ejerlejlighed på 3. sal i hjørneejendommen Sct. Annæ Plads 19 a + b/Toldbodgade - lige over for Copenhagen Admiral Hotel og Amaliehaven - med kig til havnen og Amaliehaven kan overtages omgående.

Ejendommen fremtræder udvendig i røde og gule teglsten/skifertag/kobberinddækninger og adgang sker fra Sankt Annæ Plads via el-betjent og el-aflåst automatisk dør (med dørtelefonanlæg til lejligheden) til stort lukket ankomstareal, hvorfra man via gården kommer til de 2 opgange.

Gården er meget hyggelig og rummer bl a overdækket cykelskur samt flot belægning og flotte gamle og nye (fra 2016) træer og buske og der er lysspor i belægningen til de 2 opgange.

Opgangen er præsentabel med kædetrukket elevator med automatisk døråbning og i stueplanet er der brevboksanlæg samt stort opvarmet depotrum til lejligheden til cykler, kufferter, golfudstyr o l, mens der fra repos`et er nedstyrtningsskakt til affald.

Lejligheden er nyindrettet og nyrenoveret overalt med bl a flotte, malede fyldingsdøre, hvide gipsvægge og do. lofter, thermovinduer (bag de originale vinduer), brede egetræsgulve og lækkert køkken- og badeværelsesinventar fra UnoForm i hhv eg og ahorn.

Lejlighedens indretning er som vist på den vedhæftede grundplan :

Rummelig entrè med porttelefon og flotte trægulve.

Stort lyst soveværelse mod gården med trægulve og indbygget dobbelt højskab med skydedøre.

Stort og rummeligt badeværelse med 2 vinduer mod gården, vask forsænket i skabsbord-arrangement, hvori også er indbygget Indesit kombineret vaskemaskine/tørretumbler og hvorover der er indbygegt spejl med lys samt en rummelig brusenichè med turkisfarvede mosaikstifter (som på Royal Hotel!) og thermostat-blandingsbatteri. Gulvet er belagt med klinker og har naturligvis varme.

Rummelig opholdsstue ca 5 x 7 m med brede plankegulve og medåben forbindelse til den velindrettede køkkenniche med stål-emhætte med centraludsugning, køle-fryseskab og lækkert Scholtè glaskeramisk komfur med 4 plader og indbygningsovn samt integreret opvaskemaskine og UnoForm inventar med massiv teaktræs-bordplade.

Stuen kan evt. underopdeles, så der bliver et ekstra værelse/kontor i lejligheden.

Der er kig til havneløbet fra vinduerne i stuen mellem Copenhagen Admiral Hotel og nabohotellet Sophie Amalie Hotel.

Til lejligheden hører stort separat aflåst pulterrum i stueetagen.

Der er i alt etableret 24 ejerlejligheder i Navigationsskolen og alt er særdeles gennemført og i en meget høj standard, der kompletterer den flotte og markante ejendom samt det exclusive område, hvor man har mulighed for at promenere på kajen eller i Amaliehaven bogstavelig talt lige uden for døren.

Lejligheden ligger attraktivt i forhold til centrum, Det Kongelige Teater, Operaen, det nye skuespilhus, Nyhavn, Strøget, Tivoli etc.

Ejendommen, der er beliggende i Frederiksstaden, er tegnet af arkitekt Albert Jensen i 1892 på initiativ af C F Tietgen og er klassificeret bevaringsværdig på skalatrin 3 og stilen er nærmest at betegne som Nederlandsk renæissance a la Rosenborg Slot. Oprindelig var ejendommen en del af De Brockske Handelsskoler (stiftet af C FTietgen), men har senest været anvendt til navigationsskole.

DER FORELIGGER BESLUTNING I EJERFORENINGEN, DER MULIGGØR, AT EJER FOR EGEN REGNING (CA 100-150.000) HAR LOV AT OPSÆTTE ALTAN PÅ GÅRDSIDEN (SOLSIDEN), HVILKET STÆRKT ØGER LEJLIGHEDENS BRUGSKVALITET. 
kontakt
Kongensgade 34, 4.
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75 13 63 00
CVR nummer:
49351216
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning